12 Temmuz 2009 Pazar

Rafsan Raf

"Sağlam Ekonomik Pratik"

Hayatı kolaylaştıran, mekanları güzelleştiren, insana güven veren “Sağlam, Ekonomik, Pratik, Estetik” ürünler sunmaktadır.

Firmamız; çalışmalarını tasarımdan başlayarak tüm üretim ve üretim sonrası aşamalarda uzman bir kadro aracılığı ile yürütmektedir. Rafsan Raf Sistemleri, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine en iyi ve uygulanabilir çözümleri sunmak amacıyla tasarımlarını en uygun çizim programları ile hazırlamaktadır. Profesyonel teknik personeli depo ve raf sistemi kurulacak alanda fizibilite çalışmaları yaparak, işletmelerin depo ve proje yönetimini üstlenmektedir.

Profesyonel ve eğitilmiş personelden kurulu montaj ekibi, Rafsan müşterilerine uluslararası standartlara uygun montaj ve kurulum çalışmaları yapmaktadırlar.

Çelik raftan raylı sisteme farklı raf çözümleri sunan şirketimizin iş örnekleri ve ürün modellerini sitemizde bulabilirsiniz.

Kategoriler: Çelik Raf, Rack Sistem, Drive-In Drive, Konveyör Sistem, Eko Rack Sistem, Katlı Sistem, Dosya Dolapları, Soyunma Dolapları, Compact Sistem..

İletişim Bilgileri:
Adres: Barbaros Bulvarı No:36/6 Beşiktaş / İSTANBUL
Telefon: 0 212 288 90 90
E-Mail: rafsan@rafsanraf.com
Web Adresi: www.rafsanraf.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder