31 Temmuz 2009 Cuma

Hedef Raf

Hedef Raf Sistemleri

Sitesinde çok yararlı bilgiler var. Bunlardan bazıları:

TRAVERS BOYU
Palet taşıntısıda dahil,palet sayısına ve ölçülerine göre değişir.3 adet Europalet yanyana konulduğunda, net travers genişliği (3*800mm.) (paletlerin yan yana genişliği)+(4*75mm.) (güvenlik açıkliği) =2700 mm. olur.

KATLAR ARASI YÜKSEKLİK
Katlar arası yükseklik 60mm.'de bir değişebilir.Palet yüksekliklerine göre belirlenir.Kat yükseklikleri (h) eklendikçe en son (h3) raf yüksekliği bulunmuş olur.

RAF YÜKSEKLİĞİ
En üst paletin oturduğu travers'in yüzeyine kadar olan yüksekliktir.Diğer unsurlar arasında,istifleme makinasının kaldırma yüksekliği (h3) deponun tavan yüksekliğine ve istenilen kat yüksekliğine bağlıdır. paletlerin en üst traverse uygun konulabilmesi için ,prensip olarak, makina kaldırma yüksekliğinin (h3) üst travers yüksekliğinden 200mm.daha fazla olması gereklidir.

RAF DERİNLİĞİ
Raf derinliği ayak derinliğidir.Aynı zamanda ön ve arka traverslerin dış kenarlara olan uzaklığıdır. Standart olarak bu ölçü tek sıra raflarda 1050 mm.ve sırt sırta gelen çift sıra raflarda (1050+1050)+250=2350mm.'dir.Paletler raflara 1200 mm.'lik derinlik kısmından konur ve emniyet çıkıntıları önden ve arkadan 75 mm.'dir.Çift sıra raflarda ,sırt sırta gelen paletlerin birbirlerine çarpmaması için aralarında 100 mm.'likbir emniyet boşluğu olmalıdır.

Kategoriler: Çelik Raf, Rack Sistem, Mini Rack Sistem, Konveyör Sistem, Katlı Sistem, Drive in Drive, Paslanmaz Raf, Dosya Dolabı, Soyunma Dolabı, Tel Raf

İletişim:
Tel: 0 216 377 39 39
E-Mail: info@hedefraf.com
Web Sitesi: www.hedefraf.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder